Je vis dans le rêve de ma mère

在线播放

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的播放资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

下载资源

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的下载资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

Je vis dans le rêve de ma mère影片简介

  De film is de droom van de (echte) moeder van de maker, over een jonge donkere filmmaker, die op zoek naar kennis vele Europese en Aziatische landen bereist. Dat men via omwegen de avontuurlijkste vergezichten ontdekt,...展开 daarvan is dit globetrottende, epische verdichtsel het eigengereide bewijs.
  De nieuwe film van vaste IFFR-gast Jan Willem van Dam is gestructureerd als de droom van een moeder (gespeeld door de echte moeder van de filmmaker) over het leven van een filmmaker. ‘In de droom van je moeder, doe je wat zij zegt dat je moet doen.’ Actuele politieke statements en persoonlijke reverieën gaan hand in hand met observaties over film, filmmaken en het leven van filmmakers.
  Voor alle duidelijkheid, de droom heeft epische proporties. Het is een travelogue langs vele Europese landen, en uiteindelijk naar Azië en ‘het eiland van de eerlijke acteurs’. Want om de wereld te begrijpen dient men deze te bereizen, zo meent de moeder, en dat is wat de jonge filmmaker doet. Met de voice-over van een volwassene, wordt hij gespeeld door de tienjarige Chanoah Jap Ngie. Het reflectieve, geïmproviseeerde docurealisme van de film wordt onderbroken door een gestileerde korte film De ongekende vrijheidsdrang van soldaat L.B., die ‘op komt borrelen’ wanneer de jonge filmmaker een sms’je van zijn producent krijgt die hem maant een film te maken.
Je vis dans le rêve de ma mère
导演
Jan-Willem van Ewijk
地区
荷兰
语言
荷兰语
片长
150分钟
又名
I Live in the Dream of My Mother
相关链接
豆瓣链接
直接在微信上输入片名就能搜电影啦,小伙伴们快来试一试吧!
看个片二维码

打开微信,点击底部的 "发现",使用 "扫一扫" 即可关注我们