辛尤拉.安瑞卡 Diventare italiano con la signora Enrica (2010)

在线播放

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的播放资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

下载资源

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的下载资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

辛尤拉.安瑞卡影片简介

  (translate.google.com) Years ago, after her husband abandons her, leaving her son behind the door of any man to put in. Even Signora Enrica (Claudia Cardinale Evcen-Fahrenheit), well known for this feature. Enrica, emp...展开ty rooms in the house she rents to students, in addition to the tailoring business in a market and trying to do.
  Bozmadığı years of this rule, a rainy night, the Turkish student from his home as a result of a misunderstanding Ekin (Ismail Hacıoğlu) will break for. Siniora did not want to open the doors of his house Enrica Initially, this stranger, then simply not turning his house, locked for years in the hearts of these young Turks will hold. Giovanni, the role of actors in the film Teoman Kumbaracıbaşı Enrica'nın Siniora and the father of one son, yet that very young age to leave a troubled personality. Giovanni against his mother will turn into a sense of protection against unfair behavior Enrica'ya Ekin Siniora and a bond between them will be so. For attachment to a language school in Italy is no longer anything to be the same again and will undergo a change in his life altogether.
  Yıllar önce, oğlunu da arkasında bırakarak kendisini terk eden kocasından sonra hiçbir erkeği kapısından bile içeri sokmayan Sinyora Enrica (Claudia Cardinale- Fahriye Evcen), bu özelliğiyle ün salmıştır. Enrica, evindeki boş odaları kız öğrencilere kiralamakta, ek iş olarak da terzilik yapmakta ve bir pazarda çalışmaktadır.
  Yıllarca bozmadığı bu kuralı, yağmurlu bir gecede, bir yanlış anlama sonucunda evine gelen Türk öğrenci Ekin (İsmail Hacıoğlu) için bozacaktır. Önceleri evinin kapılarını bu yabancıya açmak istemeyen Sinyora Enrica, daha sonra sadece evini açmakla kalmayıp, yıllarca kilitli tuttuğu kalbini de bu Türk gencine açacaktır. Filmin oyuncularından Giovanni rolündeki Teoman Kumbaracıbaşı da Sinyora Enrica’nın tek oğlu ve babası henüz çok küçük yaşlarda terk ettiği için sorunları olan bir kişiliktir. Giovanni’nin annesine karşı haksız davranışları Ekin’de Sinyora Enrica’ya karşı bir koruma duygusuna dönüşecek ve böylece aralarında bir gönül bağı oluşacaktır. Bir dil okulu için İtalya’ya giden Ekin için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve hayatı tümden bir değişime uğrayacaktır.
辛尤拉.安瑞卡 Diventare italiano con la signora Enrica (2010)
导演
Ali Ilhan
编剧
Ali Ilhan
主演
Claudia Cardinale / Ismail Hacioglu / Lavinia Longhi
类型
剧情 / 喜剧
地区
土耳其
语言
意大利语 / 土耳其语
上映日期
2010-12-03  (2010年)
片长
110分钟
又名
Sinyora Enrica / Diventare italiano con la signora Enrica
相关链接
IMDB链接   豆瓣链接
直接在微信上输入片名就能搜电影啦,小伙伴们快来试一试吧!
看个片二维码

打开微信,点击底部的 "发现",使用 "扫一扫" 即可关注我们