La BM du Seigneur (2010)

在线播放

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的播放资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

下载资源

因版权问题,已将3个下载链接下线。

La BM du Seigneur影片简介

  In deze western-achtige docufictie spelen woonwagenbewoners zichzelf. Fred en zijn vrienden houden zich bezig met duistere zaakjes: het stelen van dure auto's. Dan veroorzaakt een witte zwerfhond een complete veranderi...展开ng in Freds leven. Zijn omgeving kan het nauwelijks bevatten.
  De ruige woonwagenbewoners in Beauvais, ten noorden van Parijs, spelen zichzelf in deze docufictie met onverwacht surrealistische momenten. Het dagelijkse leven van Fred Dorkel en zijn vrienden bestaat uit autocrossen tussen de caravans, vuurtjes stoken en BMW’s stelen.
  Dat alles verandert drastisch als Fred op een dag een witte hond aantreft in een caravan. Daarna is hij niet meer de oude. Hij ziet de mysterieuze hond - en de religieuze openbaring die hij ervoer - als kans om zijn leven te veranderen. Stelen kan hij niet meer, tot groot onbegrip van zijn vrienden. Die accepteren zulk ‘vreemd’ gedrag niet.
  Met bedwelmend camerawerk onderstreept regisseur Hue, die zelf ook zigeunerbloed heeft, net als in zijn korte film Y'a plus d'os de spiraal van geweld en de ongewisse toekomst van deze verlichte man, die het aandurft om te breken met zijn gemeenschap. Veelvuldig gebruikt Hue afwijkende camerastandpunten en fel tegenlicht om Freds gekantelde blik te verbeelden.
La BM du Seigneur (2010)
导演
Jean-Charles Hue
编剧
Jean-Charles Hue
地区
法国
语言
法语
上映日期
2010  (2010年)
片长
84分钟
相关链接
IMDB链接   豆瓣链接
直接在微信上输入片名就能搜电影啦,小伙伴们快来试一试吧!
看个片二维码

打开微信,点击底部的 "发现",使用 "扫一扫" 即可关注我们