僵尸军团 Kadunlakaisijat (1991)

在线播放

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的播放资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

下载资源

很抱歉,我们的机器正在搜集可靠的下载资源,找到后我们将第一时间展示在这里。

僵尸军团影片简介

  Kiitos Sulo Kyyrölän henkiinjäämisen Kyyrölöiden muilla perheenjäsenillä menee erittäin huonosti. Arvo-veli on hyvin huonossa kunnossa. Hänen ruumiinsa on kärsinyt erittäin pahoja vaurioita ja Äitee on kuollut maakella...展开riin. Mutta vielä ei ole kaikkea menetetty, koska Sulolle tulevat mieleen sauna, viina ja terva. Sulo onnistuu kuin onnistuukin herättämään nämä rakkaat läheisensä henkiin. Perhe saa taas nautiskella laatukahvin merkeissä: Äitee sanoo juhlavasti "Juhlamokkaa". Mutta pian on ruvettava tekemään jotakin, joten Äitee laittaa Arvon Helsingin bussiin töitä etsimään kieltäen häntä kajoamasta naisiin.
  Pian kuitenkin Äitee päättelee Arvon lähettämistä kirjeistä, että pojan työnteko ja asuminen ei oikein tahdo sujua, joten hän lähtee toisen poikansa Sulon kanssa Arvoa etsimään.
  Arvo on omaksunut kaupunkilaiselämää ja hänen harrastuksensa pontikankeitto sujuu kunnon ponupännäreillä. Hänen kiimansa vain yltyy, koska hän on joutunut turvautumaan seksitavaraliikkeen tuotteisiin. Jälleen kerran hän tuntee olevansa kaiken huipulla, kun hän pääsee kadunlakaisukoneen puikkoihin. Sillä on kiva kruisailla: naisten perässä tietysti, kuinkas muuten.
  Tällä kertaa Arvon seksuaalisen intohimon kohteena on julkisuuden henkilö nimeltä Kata Kärkkäinen.
僵尸军团 Kadunlakaisijat (1991)
导演
Olli Soinio
编剧
Olli Soinio
主演
Kari Sorvali / Soli Labbart / 米克·基维宁
类型
喜剧 / 恐怖
地区
芬兰
语言
芬兰语
上映日期
1991-03-08(芬兰)  (1991年)
片长
80分钟
又名
Army of Zombies
相关链接
IMDB链接   豆瓣链接
直接在微信上输入片名就能搜电影啦,小伙伴们快来试一试吧!
看个片二维码

打开微信,点击底部的 "发现",使用 "扫一扫" 即可关注我们